Boekhouders & Accountants

Als een bedrijf administratieve software of een boekhoudpakket moet kiezen, gaat het dikwijls raad vragen bij zijn boekhouder of accountant. En die beveelt dan meestal de software aan die hij kent.

Maak kennis met Dave

Om die reden is het belangrijk dat u als accountant kennis maakt met Dave. Niet om Dave te gaan gebruiken voor het accountantskantoor zelf (dat mag natuurlijk), maar om het te kunnen aanbevelen aan uw klanten.
Dave is geen boekhoudsoftware voor boekhoudkantoren maar boekhoudsoftware voor bedrijven. Dit betekent dat Dave zich niet beperkt tot enkel boekhouding maar ook oplossingen biedt voor het totaal beheer van een bedrijf. En dat is wat uw klanten wensen.BoekhEnAccountants

Tevreden

Gebruikers van Dave zijn altijd tevreden gebruikers. Dave aanbevelen aan uw klanten houdt dan ook geen risico in. Dave is platform onafhankelijk: werken uw klanten op Windows, Mac OS X of Linux? Dave kan altijd ingezet worden.

Overal bereikbaar

Dave is van overal bereikbaar. Dave kan zowel geïnstalleerd worden bij u op het kantoor (meestal de kleine dossiers) of bij de klant. Of u kunt een server hosten en daar de dossiers van uw klanten plaatsen. In elk geval zijn de gegevens van overal bereikbaar: u kunt van zowel op kantoor als van bij de klant de gegevens consulteren en bewerken.

Gratis

Als accountant krijgt u van ons gratis de nodige Dave-software om toegang te krijgen tot de dossiers van Dave klanten die zelf hun boekhouding voeren.
Wenst u zelf dossiers op te starten met Dave Account dan betaalt u jaarlijks hiervoor een kleine vergoeding per dossier.


 

Gratis Dave Boekhouding uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze boekhoudsoftware Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen en boekhouding vergemakkelijkt.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van boekhoudpakket Dave.

Persoonlijke demonstratie Dave

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware Dave. Onze Account Manager toont u alle mogelijkheden en functies van Dave.  Een afspraak is zo gemaakt!

Meer info nodig?

Contacteer ons!