Communicatie

Bijhouden van inkomende en uitgaande communicaties

Met Dave CRM kunt u alle communicaties met klanten en leveranciers bijhouden in een centrale database. Briefwisseling, telefoongesprekken, e-mailberichten, faxen, acties kunnen als communicatie opgeslagen worden en achteraf terug door iedereen geraadpleegd worden. De communicaties zelf kunt u onderverdelen in categorieën. Binnenkomende e-mails worden manueel of automatisch ingelezen en worden via het e-mailadres gekoppeld aan het juiste contact.

Opvolgen van taken

Uit communicaties ontstaan taken die moeten uitgevoerd en opgevolgd worden. Via een handige “To Do-lijst” ziet u onmiddellijk welke taken u vandaag en morgen moet doen. Beschikt u over de module Dave Agenda dan kunt u ook taken gaan inplannen.

Beschikt u over de module Dave Time dan kunt u ook voor elke taak uw prestaties bijhouden.

Synchronisatie met Outlook op Windows en iCal, Mail, Adresboek op MacOS X

E-mails kunnen automatisch ingelezen en verstuurd worden.
Taken kunnen gesynchroniseerd worden met taken in Outlook, iCal en Entourage.
Synchronisatie van contacten en contactpersonen van Dave naar Outlook, Adresboek of Entourage. En vermits Outlook en iCal synchroniseren met uw smartphone komen de Dave-gegevens uiteindelijk terecht op uw iPhone of iPad.

E-mail marketing

Wenst u een digitale nieuwsbrief te versturen naar een bepaalde klantengroep dan doet u dit in een paar muisklikken. Voor de opmaak kunt u de interne tekstverwerker gebruiken of u importeert een klaargemaakt HTML-bestand.

Integratie met de andere Dave modules

Met Dave Order Administration en Accounting kunt u perfect alle documenten en betalingen van een klant of leverancier opvolgen, met Dave CRM komt er nog een dimensie bij: ook de communicaties rondom documenten en betalingen kunnen opgeslagen worden. Zo krijgt u van uw contact een vollediger beeld. U kunt bijvoorbeeld alle communicaties (telefoongesprekken, afspraken, voorbereidingen,...) die aan een offerte zijn voorafgegaan, opslaan of discussies die ontstaan zijn bij een verkeerde levering bewaren. 
Vanuit elk document in Dave Order Administration kunt u een communicatie of een taak ingeven.