Maak kennis met Dave, dé ERP-oplossing voor KMO's

Dave is een volledig geïntegreerde bedrijfssoftware (ook ERP genoemd), speciaal ontwikkeld voor de KMO. Het zorgt voor een efficiënt beheer van de belangrijkste processen binnen een onderneming. Het bestaat uit verschillende modules en biedt tal van voordelen.
Lees meer over ERP-software.

Geïntegreerde bedrijfssoftware voor de kmo

Veilig en betrouwbaar

Uw gegevens zijn paswoord beveiligd en worden opgeslagen in een professionele SQL-database, wat een garantie is naar veiligheid en betrouwbaarheid.

Niet alleen op Windows, ook op Mac OSX

Dave is in België het enige ERP-pakket dat geschikt is voor Apple Mac gebruikers. Ook de ontwikkeling zelf gebeurt op Mac. De software is multiplatform en werkt zowel op Windows als Mac.

Open systeem

Dave is een open systeem. Alle ingebrachte gegevens kunnen op elk moment geëxporteerd worden. Gegevens kunnen gemakkelijk uitgewisseld worden met andere programma’s (o.a. webwinkels). Externe programma’s kunnen rechtstreeks toegang krijgen tot de Dave database.

Modulair en uitbreidbaar

Dave bestaat uit verschillende modules die zowel afzonderlijk als gezamenlijk gebruikt kunnen worden. De configuratie is aanpasbaar afhankelijk van uw noden. Alle modules zijn volledig geïntegreerd en gebruiken dezelfde centrale database. Dit resulteert in een minimale input en een maximale output: elke informatie wordt slechts eenmaal ingevoerd.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij een aangename gebruikersinterface en een consistente opbouw van de bedrijfssoftware is Dave erg gebruiksvriendelijk. Vandaar dat één dag opleiding volstaat om met Dave Accounting van start te gaan.

Gegevens van overal bereikbaar

Of u nu op kantoor zit of thuis, als u over een internetaansluiting beschikt, kunt u al de gegevens van uw KMO via deze geïntegreerde bedrijfssoftware van overal raadplegen. Zelfs uw accountant kunt u toegang verschaffen tot uw gegevens. 

Zowel voor kleine als grote KMO’s

Van bij de start van de ontwikkeling van Dave is er rekening gehouden met het feit dat de bedrijfssoftware geschikt moest zijn voor zowel de kleine als de grotere KMO. Een kleine onderneming heeft andere behoeften dan een groot bedrijf. Dave speelt hierop in door de bedrijfssoftware op te delen in verschillende modules. Zo heeft een klein bedrijf voldoende aan Dave Accounting en Dave Invoice terwijl een groter bedrijf nog andere modules zal nodig hebben met eventueel nog bijkomend maatwerk.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij schrijven al meer dan 25 jaar software en volgen de nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Verschillende talen, firma’s, vestigingen, magazijnen

Dave kan men gebruiken in 4 talen, namelijk Nederlands, Frans, Engels en Duits. En door de vele mogelijkheden kan Dave volledig afgestemd worden op uw situatie.
 

Gratis Dave ERP uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing Dave.

Gratis Dave ERP uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing Dave.

Persoonlijke demonstratie Dave

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware Dave. Onze Account Manager toont u alle mogelijkheden en functies van Dave.  Een afspraak is zo gemaakt!

Demo

demo