Dave Solutions Day 2014
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Just Software ook dit jaar weer een dag in het teken van onze bedrijfssoftware Dave. U als klant bent dan ook van harte uitgenodigd op donderdag 4 december. Aanwezige Dave-gebruikers mogen zich verwachten aan interessante presentaties over de toekomst van Dave en enkele infosessies.

Daarnaast kunnen de deelnemers kennis maken met enkele nieuwe Just Software-gezichten sinds de overname. Maar ook de reeds gekende mederwerkers zullen tijdens dit evenement aanspreekbaar zijn.

Schrijf u nu in.

Sinds de overname van Just Software in maart door M-Soft group is er voor de Dave-gebruiker op het eerste zicht niet veel veranderd. Achter de schermen is Just Software echter volop aan het evolueren. Een evolutie met positieve toekomstige gevolgen voor Dave en alle gebruikers. Dave Solutions Day is dan ook dé gelegenheid om u hierover te informeren en een tipje van de sluier op te lichten.

In navolging van vorig jaar hebben we 4 december weer enkele korte workshops voor u in petto. Verwacht u aan vier interessante infosessies allen gerelateerd aan Dave. U heeft de keuze uit:

Inschrijven voor de workshops is niet nodig. U kan op de dag zelf beslissen welke twee van de vier workshops u wilt bijwonen. Elke infosessie duurt een half uur.

Dave Solutions Day is gratis voor klanten maar inschrijven is wel verplicht. Schrijf hier in.


In de loop van de namiddag zijn er ook netwerkmomenten voorzien. Deze pauzes geven u de kans om in onze democorner een Just Software-medewerker aan te spreken en ervaringen met andere Dave-gebruikers uit te wisselen. Daarnaast kan u tijdens de onderbrekingen genieten van een hapje en een drankje.

In de buurt van de democorner, die ingericht is met Mac-toestellen van easy-m, vindt u ook een promostandje van onze event-partner Fruit Vanhellemont. Deze KMO-Laureaat Vlaams-Brabant '14 laat u graag kennis maken met hun aanbod aan streekproducten en leuke relatiegeschenken. Ga zeker eens kijken en horen wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Programma

13.30u  Onthaal met koffie en broodjes
14.00u  Welkomstwoord door Guido Kestens & Paolo Senes
14.15u  Toekomstvisie Dave
 
15.00u - 15.45u  Netwerkmoment
 
15.45u - 16.15u  Sessie 'Dave CRM'
 Sessie 'Tips bij het opstarten van een webshop'
16.45u - 17.15u  Sessie 'Dave Tips & Tricks'
 Sessie 'Eenvoudige betalingsopvolging met SEPA'
 
17.15u - 18.00u  Receptie
 
Doorlopend
Inschrijven is verplicht. Maak er snel werk van! 

Place to be

De Montil
Moortelstraat 8
1790 AFFLIGEM


Partners Dave Solutions Day 2014


 

Infosessies Dave Solutions Day 2014

Deze korte workshops hebben wij voor u in petto:

Dave CRM

Tips bij het opstarten van een webshop

Dave Tips & Tricks

Eenvoudige betalingsopvolging met SEPA