Digame
Digame
"Zonder Dave hadden we onmogelijk in anderhalf jaar de omzet kunnen halen die we vandaag neerzetten."
Anderhalf jaar geleden richtten Marcel Duhamel en Annemie Lannoy Digame op met als doel een antwoord te bieden op de vele vragen waar de hedendaagse gebruikers van digitale toepassingen mee worstelen. De veelheid aan oplossingen en producten wilde men dan ook van meet af aan op een efficiënte manier kunnen beheren. Het antwoord vond men bij Dave Order Administration.

Meneer Duhamel, Digame is niet de zoveelste computerwinkel maar wat is het dan wel precies?

Digitale producten dringen steeds verder door in ons (kantoor)leven en zorgen voor beter beeld en geluid, snellere communicatie en completere informatie ... Maar het maakt ons leven er niet eenvoudiger op. Computer (Mac en pc), fotografie, tv, gsm, gps, radio, ... groeien naar elkaar toe. Nogal wat mensen raken de draad kwijt in het doolhof van digitale oplossingen en dat is nu precies waar Digame wat aan wil doen. Digame is een digitale winkel, het logische vervolg op de computerwinkel van de jaren ‘90. Daarenboven opteren wij voor een kleinschalige aanpak, die heel kort bij de gebruiker staat.

Hoe helpt Dave Order Administration u hierbij?

Ons productaanbod is dus zeer uitgebreid. Dat gaat uiteraard van computers, zowel pc als Mac, over digitale fototoestellen, videocamera’s, plasma- en lcd-televisies, telefonie, tot alle mogelijke kabeltjes en adapters. Alle mogelijke digitale producten vindt u in ons aanbod. Dat zijn dus heel wat modellen en prijzen die we op een vlotte manier moeten kunnen verwerken. Ik wil dus te allen tijde een zicht hebben op de voorraad om gecontroleerd te kunnen bestellen. Dat impliceert ook dat de verkoop vlot moeten kunnen verwerkt worden.

Wat is het voornaamste voordeel van Dave binnen uw organisatie?

Ongetwijfeld de controle die we hebben over het hele aankoop- en verkoopproces. Met een paar muisklikken weten we precies waar we staan. Dave is een stabiel en zeer functioneel systeem dat ons heel wat tijd bespaart. Zonder Dave hadden we onmogelijk in anderhalf jaar de omzet kunnen halen die we vandaag neerzetten.

Waarom koos u eigenlijk voor Dave en niet voor een concurrentieel product?

Eerst en vooral wilden we een software die geschikt was voor Mac OSX. Hierdoor vielen al heel wat pakketten uit de boot. Dave is trouwens platformonafhankelijk waardoor we in de toekomst nog alle kanten uit kunnen. Maar de finale keuze werd toch bepaald door de uitgebreide functionaliteiten van het pakket en de eenvoud bij het gebruik.

Zou u Dave aanbevelen bij collega-ondernemers?

Absoluut. Dat heb ik trouwens ook al gedaan.

 

Dhr. Marcel Duhamel

Mede-zaakvoerder
Digame
Mac gebruiker (OSX)

Meer informatie kan u vinden op www.digame-digitaal.be.