Workshops & infodagen voor Dave gebruikers
Just Software organiseert op regelmatige basis (gratis) workshops & infodagen voor Dave gebruikers. Tijdens een interactieve sessie komen onderwerpen aan bod die u als gebruiker toelaten de mogelijkheden van Dave maximaal te benutten.

Deze workshops & infodagen zijn bedoeld voor al wie met Dave werkt. Workshops & infodagen zijn gratis voor Dave gebruikers met een geldig ComfortPack*. Voor gebruikers zonder ComfortPack bedraagt het inschrijvingsgeld 195 euro (excl. BTW) per persoon.

 • Workshop 'Stockbeheer & lotnummers'

  Op donderdag 14 september van 14-16u organiseert Just Software een nieuwe workshop rond stockbeheer, lotnummers en serienummers. Fris je kennis op en (her)ontdek de mogelijkheden van Dave stockbeheer en de werking van lot- en serienummers.

  Schrijf je nu in voor onze workshop 'Stockbeheer en lotnummers' op donderdag 14 september 2017.
 •  

 • Workshop 'Dave Project'

  Op dinsdag 17 oktober van 14-16u organiseren wij de workshop 'Dave Project'. Tijdens deze workshop overlopen we graag alle mogelijkheden om jouw Dave projecten beter te beheren en op te volgen.

  Schrijf je nu in via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en (her)ontdek alle (nieuwe) mogelijkheden!

 • Workshop 'Dave Order Administratie'

  Op donderdag 16 november van 14-16u organiseren wij de workshop 'Dave Order Administratie'. Sinds je begonnen bent met Dave Order Administratie heb je ongetwijfeld al extra mogelijkheden ontdekt maar weet je ook hoe je hier efficient mee kan werken?

  Schrijf je nu in via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en (her)ontdek alle (nieuwe) mogelijkheden van Dave Order Administratie!

 • Workshop 'Business Intelligence'

  Binnenkort organiseren wij een gratis workshop over de voordelen van Business Intelligence. Tijdens deze workshop tonen we hoe je met behulp van Power BI slim gebruik kan maken van de data uit jouw Dave-software, wat de voordelen zijn en welke functionaliteiten en mogelijkheden onze integratie met Power BI biedt.

  De precieze datum van dit webinar wordt binnenkort bekend gemaakt.
  Interesse? Laat het ons weten en schrijf je nu al in!

Op het einde van het jaar geven we ook nog de volgende workshop:
 • Afsluiten boekjaar op dinsdag 12 december 2017
Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden van de data van deze workshops?
Laat het ons weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Al onze workshops gaan door in de kantoren van Just Software.


 *Hoe weet u of u een ComfortPack heeft?

Als u naar de helpdesk kan bellen en uw firma updates ontvangt van Dave, heeft u wellicht een geldig ComfortPack. Bij twijfel, contacteer ons of schrijf u gerust in, dan kijken wij dit voor u na.

 

Kantooruren

09:00 – 12:30
13:30 – 17:30
vrijdag tot 16:00