Kassa software & kassasystemen
6334514_kassaBent u op zoek naar een geïntegreerd kassasysteem of POS systeem (Point-of-Sale) dan is Dave zeker de oplossing. Heel wat detailhandels kunnen deze uitgebreide kassa software gebruiken.

De kassa software Dave is bovendien hardware onafhankelijk en kan zowel op een Windows computer, een IBM computerkassa met touch-screen of op een “design” Apple iMac geïnstalleerd worden.
Het communiceren met barcode-scanners, ticket-printers en geldlades vormt voor Dave Kassa geen probleem.

De gebruikersinterface van het kassasysteem is zo opgebouwd dat u op een snelle manier alle kassaverrichtingen kunt uitvoeren, al of niet via een touch-screen.
De module Kassa is als submodule volledig geïntegreerd in de Dave Order Administration module en gebruikt daarom al de mogelijkheden van de orderadministratie zoals het artikel- en het voorraadbeheer, het aankoop- en verkoopbeheer.
Vanuit de kassa-interface kunt u kiezen voor de afdruk van een kasticket, een leveringsbon of een factuur.
‘s Avonds maakt u op een vlotte manier een kassa dagafsluiting voor één of meerdere kassa’s en worden deze gegevens automatisch naar het financieel kasboek in de boekhouding verwerkt.
De kracht van het Dave kassasysteem ligt in zijn integratie met de andere Dave modules: Dave Accounting en Dave Order Administration. Gegevens zoals klanten en artikelen moeten niet in elke module opnieuw ingegeven worden en er moet niet gewerkt worden met complexe koppelingen. Neen, alle informatie moet slechts eenmaal ingebracht worden.

Meerdere kassa’s, meerdere winkels of vestigingen

Werken met meerdere kassa’s of met meerdere winkels of vestigingen vormt voor Dave geen probleem. Het kassasysteem is erop voorzien om in netwerk en op verschillende locaties te werken.

Kassa startmodule voor 995 euro.

Er is al een Dave Kassa startmodule voor 995 euro. Met deze versie kunt u op één werkpost alle kasverkopen registreren en het volledige verkoop- en artikelbeheer organiseren. U kunt offertes maken, bestellingen noteren, leveringen maken en facturen opstellen. Aankoop- en voorraadbeheer zijn opties.

 

Lees meer...

 

Gratis Dave ERP uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing Dave.

Persoonlijke demonstratie Dave

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware Dave. Onze Account Manager toont u alle mogelijkheden en functies van Dave.  Een afspraak is zo gemaakt!

Meer info nodig?

Contacteer ons!