Eric Van Rompuy op bezoek bij Just Software
Unizo organiseerde samen met het Vlaams Parlement een Parlementaire KMO-stage. Tien Vlaamse ondernemers, waaronder Guido Kestens van Just Software, volgden een stage in het Vlaams Parlement. Elke ondernemer kreeg een parlementslid als peter of meter. Voor Just Software werd Eric Van Rompuy aangeduid om de stage te begeleiden.

Het was de bedoeling dat de ondernemer het parlementslid enkele dagen mee volgde om zo een beter inzicht te krijgen in de dagelijkse werking van het Vlaams Parlement. Als tegenprestatie bezocht het parlementslid het bedrijf van de ondernemer zodat ook hij een beter inzicht krijgt in de werking van een KMO.

Het tegenbezoek van Eric Van Rompuy aan Just Software ging door op vrijdag 7 maart 2008. Eric Van Rompuy kreeg een korte rondleiding door het bedrijf en werd voorgesteld aan elke medewerker. Daarna volgde een gesprek met Guido Kestens waarin de historiek van het bedrijf werd geschetst. Ook KMO-specifieke problemen werden aangekaart. Het bezoek werd gevolgd door Joost Loncin, journalist bij Het Nieuwsblad, die over de hele Parlementaire KMO-stage een uitgebreid artikel heeft geschreven.

Eric Van Rompuy op bezoek bij Just Software