10 jaar Just Software - JustDag 2007
logo_Just10jaarDe Just Software-dag 2007 was anders dan alle andere. Uiteraard kreeg u het laatste nieuws over onze producten en kon u demo’s bekijken maar dit jaar was er veel meer te doen. In het kader van ons 10 jarig bestaan lieten we onze jaarlijkse klantendag samenvallen met de KMO Contactdag van Unizo. We wilden u een platform aanbieden waarbij u, meer dan voorheen, kennis kon opdoen en contacten kon leggen met collega-ondernemers.

Informatieve sessies

Driekwart van de aanwezigen nam deel aan één of meerdere sessies. Wat aantoont dat men niet enkel kwam om te feesten.

  • Erwin Buggenhout, bedrijfsadviseur van KMO-IT, gaf enkele zeer bruikbare tips over hoe u uw IT-infrastructuur beter kan laten renderen in uw onderneming.
  • Yves Van den Broek, Consulting Engineer bij Apple Computer België, toonde hoe u voortaan al uw Windows-applicaties moeiteloos gebruikt op een Mac.
  • En onze eigenste Garry Vleminckx had het over hoe u efficiëntie en geld wint door het gebruik van onze doordachte bedrijfssoftware Dave.

De receptie

Dit was het moment waar we bij Just Software het meest naar uitkeken. Hier hadden we de gelegenheid om een praatje te slaan met onze klanten. En zij hadden de kans om de mensen, die ze dikwijls enkel bij stem kennen, te ontmoeten. Want hoe prachtig de nieuwe technologieën ook zijn, we missen soms toch het persoonlijk contact. Tijdens de receptie kon men ook van kortbij onze producten bekijken op enkele spiksplinternieuwe iMacs van Apple.

Het officiële gedeelte

Iedereen werd verwelkomd door Rudi Jennes, Unizo Voorzitter KMO Contact Vlaams-Brabant en Brussel. Guido Kestens liet ons aan de hand van een dynamische audiovisuele presentatie even terugreizen in de voorbije tien jaar. Chronologisch volgden de lokale en wereldgebeurtenissen zich op en overliepen we de mijlpalen van Just Software. Alles op de ritmes van de voornaamste nummer 1 hits van de Vlaamse hitparade, over de voorbije tien jaar. Menig toeschouwer volgde heupwiegend de presentatie. Tot slot bedankte Guido Kestens alle klanten, leveranciers en medewerkers voor hun bijdrage aan de voorbije tien jaar.

Mooie cadeaus

We hadden ook enkele mooie prijzen weg te geven. Gedurende de hele avond kon men zijn of haar naamkaartje in een grote trommel droppen, en daaruit werden door de onschuldige hand onze Hilde Vandenbranden de drie winnaars getrokken. De allereerste iPod touch in België werd geschonken door Just Software. Base schonk de allernieuwste Blackberry 8100 en dankzij Unizo kan er iemand naar het geprezen seminarie ‘MBA in één dag’ in het kursaal van Oostende.