Just Software genomineerde KMO Laureaat
Op donderdag 14 oktober 2010, organiseerde UNIZO, initiatiefnemer van de KMO Laureaat, de prijsuitreiking voor de provincie Vlaams-Brabant & Brussel in de gebouwen van KBC Leuven. Deze prijs is weggelegd voor KMO’s die zich onderscheiden op de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering: financieel beleid, HRM-beleid, innovatie, klantgerichtheid, energiebeleid en communicatiebeleid.

De genomineerden waren:  

  • Arteel - Leuven 
    Recognition solutions, giftsawards, graveerwerken, luxegeschenken, …
  • Just Software - Dilbeek
    Geïntegreerde businessmanagement systemen voor de KMO
  • Lerian NTI - Brussel 
    Taal- en communicatieopleidingen op maat, e-learning platform, vertalingen, …

Het Just Software - team trok 14 oktober naar KBC Leuven, het zogenaamde “boerenpaleis”, waar we genoten van een verzorgd netwerkvent. Na de ontvangst met champagne en hapjes mochten alle aanwezigen plaatsnemen in het grote auditorium. Elke finalist werd even vooraan uitgenodigd en mocht zich aan de hand van een paar vragen voorstellen.  De KMO Laureaat Vlaams-Brabant ging naar Arteel.

Zowel Arteel, Lerian NTI en Just Software werden door Gudrun Denhaen, diensthoofd economie Vlaams-Brabant bestempeld als “inspirerende voorbeelden voor alle Vlaams-Brabantse KMO’s”. Na de uitreiking genoten we samen met alle aanwezigen en de winnaars, Nathalie en Yves Arteel, van de heerlijke hapjes en een glaasje wijn. Op 8 december weten zij of ze ook de nationale jury hebben kunnen overtuigen. Wij duimen alvast voor hen.

Nieuws_KMOLaureaat_Foto2 Nieuws_KMOLaureaat_Foto1
Op de foto's: zaakvoerder van Just Software Guido Kestens (links) en de genomineerden en initiatiefnemers van de award (rechts)

Meer foto’s via deze link.