Dave komt naar u toe! Gratis workshops Dave ERP op verschillende locaties in Vlaanderen
Op verschillende plaatsen in Vlaanderen organiseert Just Software workshops rond haar succes-software Dave. Zowel in de eigen kantoren als in de seminariezalen bij onze Dave Partners geven onze adviseurs Garry Vleminckx en Caroline Nys zeer uitgebreide voorstellingen van Dave.

Het ERP-product Dave omvat o.a. modules voor orderadministratie en boekhouding, tot modules voor CRM en voorraadbeheer. Bovendien beperken wij ons niet alleen tot de Windows-markt, maar bieden ook oplossingen aan Apple-gebruikers.

Na de voorstellingen kunnen de bezoekers uiteraard uitvoerig vragen stellen over de werking van de software en de mogelijke toepassing binnen hun eigen omgeving. Schrijf u nu in.

Volgende aspecten komen zeker aan bod :

 1. Algemene specificaties en hardware vereisten voor Dave :

  Informatie over netwerk(en) - Servers - Platformen - Computers - Internet
  Eventuele toelichtingen door de deelnemende partner.

 2. Dave Centrale Database :

  Nut en noodzaak van het centraal beheren van gegevens van klanten, leveranciers, artikelen enz...

 3. Dave Boekhouding :

  Zowel de kleine als de middelgrote KMO's voeren boekhouding, sommige zeer summier (opvolging van betalingen enz...) andere zeer uitgebreid met mogelijkheden als BTW - Maandrapportering - Budgetten - Analytisch - Intrastat - Link met betalingssystemen (banken)

 4. Dave Orderadministratie :

  Heel veel bedrijven hebben geen structuur of doen zeer veel "dubbel" werk in hun administratie. Anderen ontbreken middelen zoals het kunnen traceren van serienummers en/of lotnummers of hebben geen beheer van hun productie. Met Dave is er ook een mogelijkheid om een compleet POS (kassa)systeem te voorzien. Tenslotte is servicebeheer (herstellingen) ook een standaardfunctionaliteit.

 5. Dave Communicatie & Agenda :

  Deze beide modules zijn perfect geïntegreerd in de rest van Dave. Tijdens de seminaries wordt getoond hoe deze werken i.f.v. de rest van de Dave Modules. Het beheren van agenda's (meerdere resources), automatiseren van mailings en versturen van documenten vanuit Dave zijn maar enkele van de getoonde functies.

 6. Dave Projectbeheer - Tijdsregistratie :

  Projecten plannen, pre-calculeren, uitvoeren, opvolgen, registreren (tijd/verbruik), na-calculeren en rapporteren. Mooie gepersonaliseerde offertes met tekstverwerking in Dave!

 7. Dave Pricing & Dave Promo Bundels :

  Dave is een standaardprogramma en heeft standaardprijzen, voor sommige doelgroepen en evenementen zijn er ook Promo Bundels. Gepersonaliseerde offerte voor iedere bezoeker ter plaatse!

Alle workshops starten om 13u30 en duren tot 16 uur. Deelnemen is gratis maar inschrijven is wel verplicht. Het aantal deelnemers is telkens beperkt vermits deze workshops in kleine groepen zullen plaatsvinden. Wees er dus snel bij en schrijf u nu in via ons inschrijvingsformulier!

Een overzicht van alle data en locaties vindt u hier.

Alle inschrijvingen worden door ons bevestigd inclusief routebeschrijving.