IBM Roadshow “Solutions for smart BUS-iness” Tour
IBM organiseert in samenwerking met verschillende partners een roadshow waarbij een oude Amerikaanse schoolbus door België toert en halt houdt op verschillende plaatsen. In de speciaal daarvoor ingerichte bus tonen zij geïnteresseerden de mogelijkheden van desktop virtualisatie. Volgens IBM betaalbaar, toegankelijk en onmisbaar voor de hedendaagse ondernemer.

Wat dacht u van veilige toegang tot al uw data, van op welk toestel en welke plek dan ook? De virtuele desktop-tool van IBM ondersteunt ook mobiele apparaten zoals iPhone en iPad. Deze toepassing opent een boel nieuwe mogelijkheden voor bedrijven.

Zelf krijgen we regelmatig de vraag of Dave van op een iPad of iPhone toegankelijk is. IBM wil ons nu laten zien dat die mogelijkheid bestaat. Op donderdag 24 maart staat de bus een hele dag op de parking van Just Software en geeft IBM demonstraties van hun toepassing. Op de bus verwennen we u graag met een gratis hapje en drankje.

Waar?

Just Software
Stationsstraat 266
1700 Dilbeek

Wanneer?

Donderdag 24 maart 2011, doorlopende demo’s van 10 u tot 16u

Wilt u uw bezoek plannen, u mag ons altijd laten weten als u langs komt, mailen kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .