Just Software op Beurs Ondernemen
Op woensdag en donderdag 30 en 31 maart, wordt in Tour&Taxis Brussel de achtste editie van Beurs Ondernemen georganiseerd. De beurs richt zich naar zelfstandigen, starters en KMO's. Het aanbod bestaat uit verschillende sprekers, individuele consultaties, workshops en zo'n 250 standjes van leveranciers in verschillende sectoren. Just Software staat als business partner van IBM op de beurs!

Just Software nodigt iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen op de gratis Beurs Ondernemen 2011. Naast een bezoekje aan onze stand bij IBM, kunt u hier ook terecht voor een individuele consultatie of een interessante workshop. De beurs richt zich niet alleen op bedrijfsleiders en ondernemers, maar ook op overlaters, overnemers en cijferprofessionelen zoals boekhouders en bedrijfsrevisoren.

Een thema dat dit jaar extra aan bod komt, is franchising. Een deel van de exporuimte verenigt franchise ondernemingen die hun producten willen voorstellen aan ondernemers.

Kortom, deze beurs inspireert ondernemers. Breng gerust een bezoekje aan onze stand. U vindt ons aan de linkerkant van de centrale ingang wanneer u binnenkomt, vlakbij de cafetaria.

Meer informatie en gratis inschrijven op www.entreprendreondernemen.be

Ondernemen2011bannerhor2

 Wanneer?

Woendag 30 maart
Donderdag 31 maart

Waar?

Tour&Taxis
Havenlaan 86c
1000 Brussel