Eenvoudige debiteurenopvolging met Dave en Companyweb. Test gratis!
Verstandig debiteurenbeleid is iets waar ook KMO's zich van bewust dienen te zijn. Steeds meer KMO's doen dan ook een beroep op externe dataleveranciers, zoals Companyweb. Dave maakt het u extra makkelijk om informatie op te zoeken.

Sinds Dave versie 2.04 bestaat er een koppeling tussen Dave en de website van Companyweb. Met deze handige tool kunt u door te klikken op het BTW-nummer in uw Dave contactfiche rechtstreeks de handelsinformatie van Companyweb in Dave bekijken. Hierdoor herbergt uw Dave contactfiche een schat aan informatie. Dankzij de integratie tussen Companyweb en Dave krijgt u met één klik inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten en leveranciers. U kan 14 dagen lang gratis gebruik maken van de handelsinformatie van Companyweb in Dave. Ontdek zelf de voordelen!

  1. Surf naar www.companyweb.be en log rechts bovenaan in als volgt:
    Login: cwdave
    Paswoord: demo
  2. Wanneer u bent ingelogd in de website van Companyweb, komt u op een pagina waar uw gegevens worden gevraagd.
  3. Van zodra deze zijn doorgestuurd, ontvangt u van Companyweb een persoonlijke demologin.
  4. Door in Dave op de contactfiche door te klikken op het blauwe bolletje naast het BTW-veld, kunt u de integratie tussen Companyweb en Dave verder instellen.
  5. Dave vraagt u eerst of u een Companyweb-abonnement hebt. Klik hierop "ja" indien u al een persoonlijke demo-login hebt ontvangen (= stap 3). 
  6. Daarna vraagt Dave u of u zich wenst te registreren als Dave gebruiker. Klik hier opnieuw "ja" en u wordt verbonden met de website van Just Software, waar u de nodige instructies ontvangt om de juiste instellingen te doen in de voorkeuren van Dave om uw demo-login te activeren.

Test de integratie tussen Companyweb en Dave vrijblijvend en gratis uit gedurende 14 dagen!

Indien u vragen of opmerkingen heeft, aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.