Dave Solutions Day
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Just Software ook dit jaar een dag waarop de nieuwe ontwikkelingen in Dave aan de buitenwereld voorgesteld worden. Dit jaar gaat de Dave Solutions Day door op dinsdag 27 september in de Montil in Affligem.

Nieuwe ontwikkelingen in Dave

Gebruikers van Dave kunnen op deze dag de nieuwigheden in Dave ontdekken. Zo tonen wij naast tal van nieuwe features in de modules Accounting en Order Administration ook onze gloednieuwe CRM-module. Deze module bevat uitgebreide opmaakmogelijkheden voor mailings, de mogelijkheid om al uw verkoopkansen intern op te volgen, het beheer van uw abonnementen te doen, een ticketing systeem voor de organisatie van uw helpdesk en nog veel meer. Daarnaast kan u uiteraard ook onze modules voor projectopvolging en registratie van prestaties aan het werk zien.

Ook niet-gebruikers zijn zeker welkom. De Dave Solutions Day biedt de ideale kans om onze oplossing beter te leren kennen.

Inschrijven
Programma 

In première op de Dave Solutions Day
De eerste betaalbare BI-tool voor KMO's

Dankzij onze partner Blue Bay, sinds 2000 reeds actief in de wereld van Business Intelligence, kunnen we op de Dave Solutions Day ook uitpakken met een heuse primeur!

Blue Bay (zelf ook Dave-klant) demonstreert speciaal voor onze gebuikers voor het eerst het gloednieuwe softwareproduct enjoi, zonder twijfel de eerste betaalbare BI-tool voor kmo's. Het gaat hier om een gestandaardiseerd 'management informatie systeem' dat in combinatie met ERP-applicaties als Dave aan de slag gaat met gegevens van aankopen, boekhouding, stockbeheer en dergelijke meer.

Voor de gebruikers van Dave is bovendien een specifieke koppeling naar enjoi geschreven. Dit maakt dat de informatie uit Dave onmiddellijk opvraagbaar wordt met enjoi. De tool zorgt ervoor dat u allerhande informatie uit Dave aangeleverd krijgt onder de vorm van grafieken, boordtabellen en dashboards. Dit betekent ongetwijfeld een grote ondersteuning op tactisch en strategisch beslissingsniveau: de aangeleverde informatie uit uw eigen dagelijkse realiteit is immers de best onderbouwde basis om dergelijke beslissingen te nemen. U ziet immers in één oogopslag waar u vandaag staat.

Gebruikers van enjoi kunnen op een heel gebruiksvriendelijke manier zelf analyses uitvoeren op hun gegevens of rapporten aanmaken die doorheen de volledige organisatie kunnen gebruikt worden. Een uitgebreide set van standaard oplijstingen is reeds aanwezig in enjoi zodat u zeer snel tot concrete resultaten komt.

Vaak zijn BI-tools duur en bijgevolg niet haalbaar voor kmo's. enjoi brengt hier eindelijk verandering in.

Mini-beurs

Verder stellen u ook graag verschillende van onze partners voor die samen met Dave bijdragen tot een beter rendement van uw bedrijf. U kan onze mini-beurs bezoeken met standjes van onze partners.

Bij de stand van DigitalMind ontdekt u meer over het maken van webshops en de integratie van een e-commerce oplossing met Dave. Easy-M en Switch laten op hun standjes zien wat Apple Macintosh voor uw bedrijf kan betekenen. Aspex toont u de mogelijkheden van software in de cloud. Companyweb is actief op de markt van de handelsinformatie en datamarketing. Dankzij een link met Dave hebt u belangrijke info binnen handbereik. ID Soft laat zien hoe u gegevens uit Dave verder kunt analyseren met de financiële planningssoftware HannaH. Dankzij Blue Bay kan u kennis maken met een betaalbare BI-tool. Bij ICT Coach kan u dan weer terecht voor adviesvragen in verband met IT op alle vlakken. Aarzel niet om deze IT-experts om raad te vragen! Tot slot laat Dave-gebruiker Chocolatier Valentino u proeven van een wereld vol lekkere relatiegeschenken.

Social media voor kmo's: een hot item

We zijn fier een media-expert te mogen verwelkomen op onze Dave Solutions Day. Davy Vandevinne (Outsource Marketing & Communications, ex-hoofdredacteur Business ICT) verzorgt een workshop over social media. Hij vertelt met plezier wat u als kmo moet weten en vergeten! Er wordt vandaag immers veel gesproken over social media. Zinvolle dingen, maar ook veel hype en nonsens. In 45 minuten vertelt Davy u wat social media betekent voor een kmo. Een no-nonsense verhaal met concrete voorbeelden van andere KMO's en tips hoe u concreet aan de slag kan. 40 procent van de Belgische KMO's gebruikt intussen al social media. U (binnenkort) ook.

And the winner is...

Op het einde van de dag worden onder de aanwezigen enkele prijzen verloot.

Networking

Tijdens de Dave Solutions Day kan u contacten leggen en ideeën uitwisselen. Bovendien is zo'n dag ook het moment bij uitstek om de mensen van Just Software persoonlijk te ontmoeten. Tijdens de receptie worden hapjes en drankjes voorzien.

Praktisch

  •  Datum: dinsdag 27 september 2011
  • Aanvangsuur: 13.30 uur onthaal - 19 uur einde
  • Programma: voor het volledige programma klik hier
  • Locatie: Congrescentrum De Montil - Moortelstraat 8 - 1790 Affligem (Essene)
  • Inschrijving: gratis maar verplicht, Klik hier om in te schrijven

Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates. www.facebook.com/JustSoftware

Onze partners:

   DSD_2011_Logo_HannaHDSD_2011_Logo_Aspex DSD_2011_Logo_Easy-M logo_DIGITALMIND

DSD_2011_CompanywebDSD_2011_Logo_Outsource2DSD_2011_Logo_Valentino_RGB

DSD_2011_Logo_ICT_Coach logo_SWITCHB2BEnjoi-Logo