Beheers de complexiteit van uw onderneming
Schrijf u in voor een gratis workshop Dave
Uw firma hoeft niet bijster groot te zijn om geconfronteerd te worden met acties die tijdrovend zijn of elkaar voor de voeten lopen. Ondernemen vraagt nu eenmaal organisatie en organisatie vraagt beheersing van processen, middelen en communicatie. Vast en zeker zijn één van de volgende situaties herkenbaar voor u...
  • Is de communicatie met uw klanten verspreid over verschillende mailboxen van verschillende medewerkers?
  • Hebt u wel eens het gevoel dat u dubbel werk doet?
  • Hebt u misschien wel een pakket voor uw boekhouding, maar kan u hiermee geen mailings naar klanten doen?
  • Weet u niet zeker waar uw verkoper mee bezig is?
  • Zitten gegevens van klanten verspreid over verschillende pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, CRM, kassabeheer?
  • Is het niet mogelijk om een automatische rapportering te maken van het aantal verkochte offertes?
  • Kan u niet van overal aan uw gegevens?

Herkenbaar? Indien u "ja" antwoordt op één van deze vragen, dan heeft u nood aan een geïntegreerde bedrijfssoftware die uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Just Software heeft voor u
dé oplossing in huis: Dave.

Dave is een heel volledig softwarepakket dat de meest complexe informatiestromen in een organisatie beheersbaar maakt en toch eenvoudig en intuïtief in gebruik is.

Dave bestaat uit verschillende modules, voor boekhouding, orderadministratie, kassa, CRM, projectopvolging, agenda en tijdsregistratie. Elke module bestaat nog uit verschillende opties. Door deze modulaire opbouw kan u Dave samenstellen naar uw eigen behoefte. U betaalt dus ook enkel voor wat u nodig hebt. Alle modules zijn met elkaar geïntegreerd en kunnen naast en door elkaar gebruikt worden.

Dave wordt volledig in huis ontwikkeld en werkt zowel op Mac als op Windows. Elke installatie, opleiding en ook de helpdesk gebeuren door onze eigen mensen. Op die manier heeft u een rechtstreeks contact met de ontwikkelaar van het pakket.

Genoeg redenen dus om een kijkje te komen nemen naar Dave op één van de gratis workshops die we organiseren in samenwerking met onze partners.

Bekijk data en locaties en schrijf u nu in!

Alle workshops starten om 14u en duren tot ongeveer 16u. Deelnemen is volkomen gratis, maar inschrijven is wel verplicht, aangezien de workshops plaatsvinden in kleine groepjes. Schrijf u nu in!

Alle inschrijvingen worden door ons bevestigd inclusief routebeschrijving.