Dave Solutions Day 2012
Op donderdag 29 november organiseert Just Software ook dit jaar een Dave Solutions Day.
Deze klantendag biedt alle gebruikers de kans om openhartig ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers én het voltallige Just Software team in levende lijve te ontmoeten. Schrijf u nu in.

button recht 2012 gr

Dit jaar tonen wij u tijdens de Dave Solutions Day wat er vandaag allemaal mogelijk is op mobiel vlak, wat de valkuilen zijn en wat de voor- en de nadelen zijn van de verschillende systemen. En ... natuurlijk is er ook als primeur de voorstelling van onze allereerste echte iPad-toepassing.

Maar er is meer. Naast de voorstelling van de nieuwe zaken in Dave, gaan we dit jaar een stapje verder. Aan de hand van voorbeelden en realisaties bij klanten tonen we wat er allemaal mogelijk is met of in combinatie met Dave. Op die manier willen wij ondernemers en medewerkers inspireren en aanzetten tot nieuwe ideeën voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Als toemaatje komt Lieven Van de Velde, ondernemer in hart en nieren, uitleggen hoe u op een eenvoudige manier bepaalde zaken kan meten en hoe u de gegevens die u en uw medewerkers dagelijks verzamelen in Dave kan terugkoppelen naar uw bedrijfsstrategie.

Onze klantendag is helemaal gratis, maar inschrijven is verplicht.

Academie2

Ook indien u (nog) geen Dave-gebruiker bent, mag u zeker inschrijven. De Dave Solutions Day biedt de ideale gelegenheid om onze oplossing beter te leren kennen.

Noteer ook dat we dit jaar gekozen hebben voor een splinternieuwe locatie, de muziekacademie van Dilbeek die in de nationale pers beschreven werd als een architecturale parel die tot de verbeelding spreekt.

Praktisch:

Wanneer?

Donderdag 29 november 2012

13:30 Onthaal met koffie
14:00 Welkomstwoord door Guido Kestens, zaakvoerder Just Software
Presentatie Dave Solutions
15:15 Pauze
15:45    Presentatie Dave Solutions
17:00 Receptie met hapjes en drankjes
Netwerkmoment
Bezoek Just Software demostand met iPads
18:30 Einde en huiswaarts zonder file

Waar?

Locatie: Muziekacademie Dilbeek - Kamerijklaan z/n - 1700 Dilbeek
Parking (gratis): CC Westrand - Kamerijklaan z/n - 1700 Dilbeek

Inschrijven?

Dave Solutions Day is gratis, schrijf u nu in!