Just Software finalist KMO Laureaat
Op donderdag 25 oktober organiseerde UNIZO, initiatiefnemer van de KMO Laureaat, de finale voor de regio Vlaams-Brabant & Brussel. Deze feestelijke avond ging door bij garage Jennes in Boortmeerbeek. De KMO Laureaat is weggelegd voor KMO's die zich onderscheiden op de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. 

Na een eerste screening door Ernst&Young en een provinciale juryronde werden 5 finalisten weerhouden en bezocht door de jury. Onder deze 5 finalisten niet alleen Just Software, maar ook Dave gebruiker Seauton uit Leuven.

Het Just Software team trok op 25 oktober naar Boortmeerbeek om te genieten van een verzorgd event. De finale werd opgefleurd met een klein optreden van singer songwriter Niels Boutsen, alias Stoomboot. Het event werd aan elkaar gepraat door standup comedian Seppe Toremans, die de 5 finalisten aan een humoristisch kruisverhoor onderwierp.

Na de uitreiking konden we samen met de winnaars, de firma Borginsole uit Rotselaar, genieten van een hapje en een drankje. 

Op 7 december weten zij of ze ook de nationale jury hebben kunnen overtuigen. Wij wensen hen alvast veel succes!

kmolau124 kmolau123

Op de foto's: zaakvoerder Guido Kestens en de andere finalisten worden onderworpen aan een kruisverhoor door komiek Seppe Toremans (links) en de genomineerden en initiatiefnemers van de award (rechts)