Nieuw: Dave iSales op iPad
Mobiele toepassingen op iPad worden steeds belangrijker en spelen een grote rol in het bedrijfsleven. Apps op iPad zijn meer dan een trend, het zijn werkinstrumenten voor een efficiënter beheer van uw firma. 

De mobiele applicatie voor iPad, Dave iSales, is het perfecte verlengstuk van Dave Order Administration voor uw verkopen. Zaakvoerder van Just Software, Guido Kestens, licht toe...

"We speelden al een tijdje met het idee om een mobiele applicatie voor Dave te ontwerpen. We wilden echter niet zomaar een kopie van Dave in applicatievorm gieten. Daarom hebben we ervoor gekozen van Dave iSales een extra module temaken, die gezien kan worden als verlengstuk van onze ERP-oplossing. De applicatie is geschreven voor het mobiele besturingssysteem van Apple, waardoor het dus duidelijk een native applicatie is en geen mobiele website. Gezien de applicatie zowel online als offline gebruikt kan worden is het een ideaal hulpmiddel voor bedrijven die werken met vertegenwoordigers."

Dave iSales ging eind 2012 in première op de Dave Solutions Day, de jaarlijkse gebruikersdag van Just Software.

Lees meer over Dave iSales

Vragen? Bel 02 567 21 71 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .