Verslag Dave Solutions Day 2012
Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Just Software ook dit jaar een dag waarop we de nieuwe ontwikkelingen in Dave op de wereld loslaten. Een uitgelezen kans voor Dave gebruikers en niet-gebruikers om elkaar en het Just Software team te leren kennen. Primeur van de dag was de lancering van onze salesapplicatie voor iPad, Dave iSales. Een verslag...

Dit jaar ging de Dave Solutions Day door in de nieuwe muziekacademie in Dilbeek. Een prachtig architecturaal bouwwerk van de Spaanse architect Carlos Arroyo. Een schoolse omgeving, maar toepasselijk, aangezien elke bezoeker komt om bij te leren over Dave.

Een greep uit de behandelde onderwerpen:

  • Overzicht van tips & tricks in Dave
  • Demo van de verbeterde CRM module, dankzij input van de Dave gebruikers
  • Toekomstplannen Dave
  • Verschillende mogelijkheden van mobiele applicaties en websites

Kers op de taart van deze voorstelling was de lancering van onze langverwachte applicatie voor iPad: Dave iSales. Deze native iPad applicatie vormt een verlengstuk op de orderadministratie en laat gebruikers toe om zowel online als offline bestellingen of offertes te noteren, klanten aan te maken en artikels op te zoeken. Account manager Caroline gaf een demo. Na deze korte initiatie volgde de receptie met een hapje en een drankje. Ondertussen konden de bezoekers de demo van Dave iSales uittesten op verschillende iPads.

Bij het naar buiten gaan kregen alle bezoekers nog een flesje bubbels ter ere van 15 jaar Just Software.

website2

website1

website3

Meer foto's kunnen bekeken worden op Facebook: www.facebook.com/JustSoftware