Elegant in de zon ... dankzij Dave
Prachtige outdour meubelen produceren en verkopen is de key business van Royal Botania. Dankzij Dave doen zij aan efficiënt voorraadbeheer en geraken al die prachtige meubelen tijdig en correct op hun bestemming. 
logo royal botania small

Nochtans liep hun zoektocht naar een geschikte software voor voorraadbeheer niet van een leien dakje. 

In eerste instantie opteerde Royal Botania voor de aankoop van groot ERP-pakket, een bekende speler op de markt. Maar deze keuze creeerde net méér obstakels. De centraal ontwikkelde software moest verder worden aangepast door lokale consultants van het pakket en Royal Botania werd geconfronteerd met heel wat technische problemen, eigen aan België en Nederland.

Er werd uitgekeken naar een alternatief voor deze logge werking en zo kwam Dave in the picture.

Dave is een pakkket van Belgische bodem en volledig eigen ontwikkeling van Just Software. Deze argumenten deden Royal Botania al snel voor Dave kiezen.

Just Software kon in een recordtijd, voor een fractie van de prijs het volledige ERP-pakket Dave implementeren. De volledige opleiding van het personeel heeft welgeteld één dag geduurd.

royal-botania hangmat

Voor de volledige case, klik hier.

Wenst u zelf een demo van Dave te krijgen of wilt u een prijsindicatie of wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier, mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of telefonisch op 02 567 21 71.