Is uw klant kredietwaardig?
Verstandig debiteurenbeleid is iets waar ook KMO's zich meer en meer van bewust zijn. Steeds meer KMO's doen dan ook een beroep op leveranciers van bedrijfsinformatie, zoals Companyweb. Dave maakt het u extra makkelijk om informatie op te zoeken dankzij de (gratis) integratie met een Companyweb-abonnement op de Dave contactfiche. Momenteel loopt er een belactie om Dave gebruikers te laten kennismaken met Companyweb.

Het zou dus best kunnen dat Dave gebruikers binnenkort iemand van Companyweb aan de telefoon hebben.

Companyweb en de integratie met Dave uittesten kan overigens gratis gedurende 2 weken. Interesse? Volg even onderstaande stappen om zelf te testen:

  1. Surf naar www.companyweb.be en log rechts bovenaan in als volgt:
    Login: cwdave
    Paswoord: demo
  2. Wanneer u bent ingelogd in de website van Companyweb, komt u op een pagina waar uw gegevens worden gevraagd.
  3. Van zodra deze zijn doorgestuurd, ontvangt u van Companyweb een persoonlijke demologin.
  4. Door in Dave op de contactfiche door te klikken op het blauwe bolletje naast het BTW-veld, kunt u de integratie tussen Companyweb en Dave verder instellen.
  5. Dave vraagt u eerst of u een Companyweb-abonnement hebt. Klik hierop "ja" indien u al een persoonlijke demo-login hebt ontvangen (= stap 3).
  6. Daarna vraagt Dave u of u zich wenst te registreren als Dave gebruiker. Klik hier opnieuw "ja" en u wordt verbonden met de website van Just Software, waar u de nodige instructies ontvangt om de juiste instellingen te doen in de voorkeuren van Dave om uw demo-login te activeren.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.