Verslag Dave Solutions Day 2014
Net zoals de voorbije jaren organiseerde Just Software ook dit jaar weer Dave Solutions Day, een dag volledig in het teken van bedrijfssoftware Dave en al zijn gebruikers. Aanwezigen konden deelnemen aan een namiddag vol extra presentaties en workshops over Dave. 

Daarnaast werden ze ook beter geïnformeerd over het leven achter de schermen bij Just Software.

2014 was een bewogen jaar voor Just Software. Sinds het voorjaar maakt het bedrijf deel uit van de bedrijvengroep, M-Soft Group. Hoe deze overname tot stand is gekomen werd bij aanvang verduidelijkt door Just Software-oprichter Guido Kestens en zijn opvolger Paolo Senes. Zowel Guido als Paolo kijken met vol vertrouwen naar de toekomst van Just Software en Dave. Als nieuwe eigenaar drukte Paolo Senes alle aanwezigen op het hart dat Dave en Just Software zullen blijven evolueren en meegroeien. Investeren in het product Dave en zijn ontwikkelaars is dan ook een must.

Achter de schermen is Just Software reeds volop bezig om van Dave een nog sterker product te maken. Al geruime tijd voeren ze onderzoek naar mogelijke nieuwe technologiën en functies in Dave. Just Software-medewerker Geert haalde enkele ontwikkelingen aan die mogelijks in toekomstige updates van Dave aanwezig zullen zijn. Daarnaast stelde Account Manager Caroline een nieuwe toekomstige dienst van Just Software voor. Met bedrijfsprocesoptimalisatie wilt Just Software zijn klanten nog beter ondersteunen om hun onderneming meer rendabel te maken.

Na een pauze met mogelijkheid tot onder andere vragen stellen aan Just Software-medewerkers en een bezoek te brengen aan de promo-stand van Fruit Vanhellemont, was het tijd voor de eerste workshops. Op het programma, 'Dave CRM', waar verschillende functies van de Dave-module CRM werden getoond, en de infosessie 'Tips bij het opstarten van een webshop'. Tijdens deze gloednieuwe workshop werden belangrijke aandachtspunten bij de opstart van een webshop gekoppeld aan Dave, belicht. Nadien waren er nog twee andere workshops. De sessie 'Dave Tips & Tricks' was een zeer praktische presentatie vol met relevante weetjes om nog vlotter met Dave te werken. In de nieuwe workshop 'Eenvoudige betalingsopvolging met SEPA' werd onder andere getoond hoe u met Dave zorgenloos betalingen kan uitvoeren en opvolgen.

Indien u onze Dave Solutions Day gemist heeft, niet getreurd. In de loop van 2015 zullen de meeste workshops uitgebreid herhaald worden. Houd daarom onze nieuwsbrieven zeker in de gaten! 

Wilt u nog graag even de sfeer opsnuiven van Dave Solutions Day 2014, bekijk dan onderstaande foto's. Voor extra sfeerbeelden kan u terecht op onze Facebook-pagina.