ERP-pakket Dave is compatibel met Mavericks
Vandaag - en dit dankzij een perfecte samenwerking tussen Just Software en Omnis - kunnen wij bevestigen dat de recentste versie van Dave 2.70 en van Omnis Studio compatibel zijn met Mavericks.

Bij de release van het nieuwste besturingssysteem Mavericks e
nkele maanden geleden, moest Just Software vaststellen dat Dave functioneerde met Mavericks maar dat er zich enkele problemen voordeden met de communicatie naar andere programma's. Gezien Just Software hierbij volledig afhankelijk was van externe partijen kon op dat moment niet meteen een oplossing geboden worden.

De makers van Omnis Studio bleven echter niet bij de pakken zitten en kwamen vrij snel met een oplossing. Just Software op haar beurt speelde hier onmiddellijk op in en deed de nodige aanpassingen aan zijn recentste versie Dave 2.70.
Alle communicatie met andere programma's verloopt nu volledig correct. Voor de synchronisatie van agenda's en contacten wordt een oplossing geboden via een aparte programmaatje in Applescript. 

Klanten die met Mavericks werken of wensen over te schakelen naar dit besturingssysteem raden wij aan eerst contact op te nemen met onze helpdesk zodat onze technische mensen kunnen nagaan of alle softwarevoorwaarden vervuld zijn om probleemloos van start te gaan.