Just Software treedt toe tot M-Soft Group
Just Software is al sinds 1997 actief in het ontwikkelen van administratieve software voor KMO’s.  Wij zijn uniek in onze aanpak: resultaatgericht, prijsbewust en met een persoonlijke dienstverlening.

Om de continu√Įteit van zowel onze producten als onze dienstverlening en tewerkstelling te garanderen, hebben wij in M-Soft Group een zeer betrouwbare en financieel sterke partner gevonden die de activiteiten van Just Software per 9 april 2014 zal verderzetten.

Door deze vernieuwde samenwerkingsvorm zullen we niet alleen het aanbod van onze producten en diensten verder kunnen uitbreiden, maar ook de kwaliteit ervan verbeteren. Want net als Just Software heeft ook M-Soft Group kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Deze overname brengt voor onze klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. Just Software blijft als entiteit bestaan met ongewijzigd personeelsbestand en ook de dagelijkse leiding blijft zoals voorheen in handen van Hilde Vandenbranden. Guido Kestens, die de basis van Just Software heeft gelegd, zet een stap opzij maar blijft een ondersteunende rol spelen met zijn jarenlange ervaring op technologisch vlak.

Wij wensen onze klanten bij deze graag te bedanken voor de aangename samenwerking en vertrouwen er op dat deze nieuwe samenwerking enkel positieve veranderingen zal brengen. In de komende tijd zullen alle klanten verder op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen.

Indien u vragen heeft, kunt u steeds contact opnemen via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Guido KestensHilde Vandenbranden
Oprichter, Just SoftwareAdjunct Zaakvoerder, Just Software


Lees het volledige persbericht hier.

Meer informatie over M-Soft Group vindt u hier.