Bedrijfsprocessen efficiënt beheren met Dave
Just Software is al jaren geen onbekende in de Apple-wereld. Oprichter Guido Kestens ontwikkelt reeds meer dan 25 jaar bedrijfssoftware in Mac OS X die ook compatibel is met Windows. Dit najaar slaan België's grootste Apple-supplier easy-m en Just Software de handen in elkaar. We laten u kennis te laten maken met Dave, de geïntegreerde bedrijfssoftware van Just Software. Volg één van onze gratis workshops en zie met eigen ogen hoe bedrijfssoftware Dave uw bedrijfsprocessen efficiënt kan vereenvoudigen.

Op verschillende easy-m-locaties overheen Vlaanderen organiseren we korte workshops over de succes-software Dave voor Boekhouding & Facturatie en CRM. Adviseur Caroline Nys staat u te woord en toont al de mogelijkheden van deze modules. 
Schrijf u nu in.


Wat mag u verwachten van de gratis workshop Boekhouding & Facturatie met Dave bedrijfssoftware?

Zowel kleine als middelgrote KMO's kunnen met Dave aan de slag voor hun boekhouding. Opvolging van betalingen en elektronisch versturen van binnenlandse betaalopdrachten is perfect mogelijk. Maar er is meer. BTW-aangifte, maandrapportering, budgetbeheer, analytische boekhouding, Intrastat, het is allemaal voorzien in Dave Boekhouding. Dat zal u dan ook snel duidelijk worden tijdens deze gratis workshop.
Schrijf u daarom snel in!

Gratis workshop Dave Boekhouding & Facturatie, wanneer en waar?
  • Dinsdag 4 november 2014, 14.00u - 16.00u: easy-m Vilvoorde
  • Dinsdag 25 november 2014, 14.00u - 16.00u: easy-m St. Truiden
  • Dinsdag 2 december 2014, 14.00u - 16.00u: easy-m Mechelen


Wat mag u verwachten van de gratis workshop CRM met Dave bedrijfssoftware?

Met Dave CRM software kunt u niet alleen het volledige verkoopproces opvolgen, u heeft ook onmiddellijk zicht op alle contact-gerelateerde informatie. U zal zien dat Dave CRM modulair is opgebouwd en vele functies en mogelijkheden heeft. Naast CRM Basis zijn er nog de verschillende submodules VerkoopSupport, Opleidingen en Abonnementen die wij u tijdens de workshop tonen. 
Schrijf u hier in voor een gratis workshop over Dave CRM-software.

Gratis Workshop Dave CRM, wanneer en waar?
  • Dinsdag 28 oktober 2014, 14.00u - 16.00u: easy-m Turnhout
  • Dinsdag 18 november 2014, 14.00u - 16.00u: easy-m Olen
  • Dinsdag 9 december 2014, 14.00u - 16.00u: easy-m Leuven


De workshops vinden telkens plaats van 14.00u tot 16.00u. Deelnemen is gratis. Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen per workshop zijn is inschrijven verplicht. Wees er dus snel bij en schrijf u nu in via het inschrijvingsformulier.