Verslag Dave Solutions Day 2013
Reeds verschillende jaren legt Just Software zijn klanten extra in de watten tijdens de Dave Solutions Day. Naast een update over de allerlaatste nieuwtjes en ontwikkelingen in Dave, is deze dag telkens een uitgelezen kans om het Just Software team te ontmoeten en ervaringen met andere Dave-gebruikers uit te wisselen.

Na de moderne muziekacademie te Dilbeek vorig jaar, koos Just Software dit jaar terug voor het oude vertrouwde congrescentrum De Montil. Het concept werd echter wél in een volledig nieuw kleedje gestopt. De klanten kregen namelijk de kans om 4 verschillende sessies over professioneel relevante thema’s bij te wonen. Daarnaast konden ze terecht in de democorner voor een persoonlijk woordje uitleg en kon men Walk@Work uittesten, een actieve manier van werken aan de computer.

De deelnemers hadden bij de eerste sessie de keuze tussen “Dave 2.70 nieuwe versie” en “Tips & Tricks Dave”. Tijdens “Dave 2.70 nieuwe versie” kregen de aanwezigen de verschillende nieuwigheden in de recente update van Dave te zien. “Tips & Tricks Dave” was eerder een direct bruikbare info-sessie met relevante weetjes om vlot met Dave te kunnen werken. Nadien was er de keuze tussen “Voor- en nadelen van hosting”, waarbij het al dan niet hosten via een externe server werd besproken. Of, konden de deelnemers hun oor te luister leggen bij “E-invoicing en archivering”, een bespreking van de nieuwe regelgeving voor elektronisch factureren en de mogelijkheden binnen Dave 2.70.

De vier sessies vonden twee maal plaats zodat deelnemers de kans hadden om al de onderwerpen die hen interesseerden te volgen.

Deze vernieuwde aanpak lokte vele positieve reacties uit bij de talrijk aanwezige klanten. Daarom kunnen we echt wel zeggen dat de Dave Solutions Day een succes was. Een chocolade bedankje van Sinterklaas voor al de aanwezigen was dan ook zeker gepast.

We kunnen al de klanten alvast meedelen dat in de loop van de komende maanden verschillende workshops georganiseerd worden die dieper ingaan op de onderwerpen van de sessies. Houd daarom onze nieuwsbrieven zeker in de gaten!


 

 

 

 

Bezoek zeker ook onze Facebook-pagina voor nog meer sfeerbeelden.