Maak kennis met Dave via live infosessie
Dave, dat is gebruiksvriendelijke modulaire bedrijfssoftware op maat van elke KMO. Dave omvat o.a. modules voor boekhouding en orderadministratie, maar ook CRM, prestatie-opvolging en agenda. Maak kennis met Dave en ontdek al zijn mogelijkheden tijdens een gratis webinar op dinsdag 14 april 2015.

Dave is er om al uw administratieve processen te vereenvoudigen. Bovendien werkt Dave op PC én op Mac en kan zowel een starter als een onderneming met meerdere werknemers met de software aan de slag. 

Tijdens ons gratis live webinar "Maak kennis met Dave" op dinsdag 14 april 2015 van 13.30u tot 15.00u tonen wij hoe Dave uw bedrijfsprocessen kan vereenvoudigen en optimaliseren. Aan de hand van een live demo nemen wij u mee in de wereld van Dave en tonen wij u de verschillende functionaliteiten van de bedrijfssoftware.

Schrijf u hier in!

Volgende aspecten komen aan bod tijdens de online infosessie :

 • Waarom Dave?
  Nut en noodzaak van het centraal beheren van gegevens van klanten, leveranciers, artikelen enz...

 • Dave Boekhouding
  Hoe zorgt u voor een goede uitvoering van uw boekhoudkundige taken in Dave? Welke functies zijn aanwezig? We tonen ze allemaal: Opvolging van betalingen, BTW-aangifte, Koppeling met elektronische betalingssystemen, Intrastat, Rapporteringen, Budgetten, Analytisch.

 • Dave Orderadministratie
  Deze module zorgt voor een gedetailleerde opvolging van uw productieprocessen. Tijdens het webinar geven wij meer uitleg over de verschillende basisfunctionaliteiten. Maar ook de specifieke functies die in Dave voorzien zijn om uw productieproces naadloos op te volgen, zoals de mogelijkheid tot tracering van serienummers en/of lotnummers of de integratie met uw (online) kassa, zullen besproken worden. 
 • Dave CRM
  Een volwaardige module om al uw verkoopkansen en klantenrelaties te beheren, dat is Dave CRM. Verbeter met deze module de efficiëntie van uw verkoop en uw commerciële communicatie. Daarnaast kan u met deze module ook uw interne communicatie verbeteren door onder andere de takenlijst. Dit en al de andere verschillende mogelijkheden van deze module worden tijdens de online infosessie aan u getoond.
 • Dave Agenda - Projectbeheer - Tijdsregistratie
  Agenda's, tijdsregistratie of projecten beheren, ook deze functionaliteiten zijn aanwezig in Dave. Zo kan u agenda's of projecten inplannen, pre-calculeren, projecten uitvoeren, opvolgen en tijd en verbruik registreren, zo ook na-calculatie en rapportering. Al deze mogelijkheden in Dave stellen we graag aan u voor.


Twijfel niet, schrijf u hier in en maak op dinsdag 14 april kennis met Dave, ERP-software voor uw KMO.


Wenst u graag zelf gratis Dave te testen? Download de demo en probeer gedurende 30 dagen alle functionaliteiten van onze bedrijfssoftware uit.