Just Software en zusterbedrijven lanceren ICT Group met uniek en innovatief concept

Optimize Group verbetert concurrentiepositie van klanten

Just Software, M-Soft, Jamadata en Professional Services Westaedt lanceren Optimize Group, een nieuwe ICT groep met een uniek concept gericht op kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Optimize Group - Een nieuw merk, nieuwe mogelijkheden

De manier van ondernemen evolueert vandaag de dag zeer snel. De bedrijven die het best met verandering kunnen omgaan, slagen erin hun doelen te bereiken. Daarom focust Optimize Group zich op drie kernactiviteiten: optimalisatie van bedrijfsprocessen, flexibele bedrijfssoftware (voor besturingssystemen Windows, OS X, Unix en Linux) en ondersteunende diensten.

“Als groep zijn we klaar om innovatieve oplossingen en diensten aan te reiken voor de meest complexe ICT uitdagingen waarmee klanten geconfronteerd worden, zowel lokaal als globaal. Samen zetten we een belangrijke stap naar een nog uitgebreider totaalaanbod, meer efficiëntie en transparantie. Klanten worden maximaal geïnformeerd en zullen makkelijker een geschikte oplossing vinden.” vertelt Paolo Senes, CEO. “Met de lancering van Optimize Group willen wij onze positie in de markt graag consolideren en versterken. Dat is belangrijk om ons groeiproces te versnellen.”

Optimize Group is een drijvende kracht achter efficiëntiewinst, steeds met respect voor de eigenheid van de klant zodat deze zich verder kan ontwikkelen. Met 2 kantoren in Vlaanderen en een klantenbestand van ruim 2.000 ondernemingen in meer dan 15 Europese landen, Azië en de VS kan u op Optimize Group vertrouwen.

Meer info via www.optimizegroup.be.