Mijd wanbetalingen: gratis webinar ism Companyweb
Tijd kost geld, wanbetalingen nog meer!...

Wanbetalers, ondernemingen komen er liefst zo weinig mogelijk mee in aanraking. Voor u het weet veroorzaakt dit niet enkel boekhoudkundige problemen voor uw bedrijf, maar loopt u ook het risico geen toegang meer te krijgen tot bedrijfskredieten.

Neem deel aan het gratis webinar op vrijdag 24 april 2015 om 14.00u en ontdek hoe de diensten van Just Software's partner Companyweb u kunnen helpen om deze ondernemingen te mijden. 

Companyweb centraliseert reeds verschillende jaren alle wettelijk beschikbare informatie over de financiële en juridische toestand van entiteiten met een btw-nummer in België. Via hun diensten krijgt u een zicht op het betaalgedrag van al uw contacten en klanten en dat volledig gratis. Bezorg hen gegevens over het betaalgedrag van uw klanten. In ruil krijgt u toegang tot al de informatie over het betaalgedrag van andere ondernemingen waarover Companyweb beschikt.

Deze informatie uitwisselen kan alvast met DAVE. Via de koppeling naar de databank van Companyweb kan u op een eenvoudige en doeltreffende manier zicht krijgen op het betaalgedrag van de ondernemingen waarmee u zaken doet.  

Beu om het slachtoffer te zijn van wanbetalers? Schrijf u dan snel in voor het gratis webinar van Companyweb exclusief voor Dave-gebruikers op vrijdag 24 april om 14.00u. Dit 25 minuten durende webinar zorgt voor een antwoord op al uw vragen omtrent betalingsgedrag van uw contacten.