DUO- event zet Dave en Valentino Chocolatier in de kijker
Ondernemers mekaar beter leren kennen, dat is één van de doelstellingen van DUO, de Dilbeekse Unie van Ondernemers. Daarom organiseerde zij op donderdag 4 juni een bedrijfsbezoek bij Valentino Chocolatier in Schepdaal waar ook Dave in de kijker werd gezet.

De deelnemers konden niet alleen proeven van de lekkere pralines van Valentino, ze kregen ook een zicht op de algemene organisatie van de onderneming. Gezien deze succesvolle chocolatier reeds verschillende jaren met bedrijfssoftware Dave werkt, werd hier ook een woordje uitleg over gegeven. 

De aanwezige ondernemers konden live meemaken hoe Valentino veel werk en tijd bespaart door de implementatie van Dave. Niet alleen is hun volledige bestelproces geautomatiseerd, maar er is ook een link voorzien met de webshop waardoor online bestellingen rechtstreeks in Dave verwerkt worden. Hierdoor is de invoer van gegevens sterk vereenvoudigd gezien leveringen automatisch gefactureerd worden en facturen met slechts één druk op de knop naar de boekhouding worden doorgestuurd. Dankzij die centrale database konden de aanwezigen via het kassasysteem ook live zien wat er in de verschillende Valentino-winkels verkocht werd. Een mooi voorbeeld van een geïntegreerde totaaloplossing in de praktijk!

Zo maakten de deelnemers in één klap kennis maken met twee Dilbeekse ondernemingen en dat vond zelfs de lokale pers zeer interessant. Lees het verslag hier.