Vlaamse ondernemers wandelen voor het goede doel naar vulkaantop
Op 15 januari 2016 nemen vijftien Vlaamse ondernemers deel aan de Trias Trail, een expeditie in het Andes-gebergte in Ecuador. Zij gaan de uitdaging aan om de Cotopaxi-vulkaan, de hoogste actieve vulkaan van het land, te beklimmen. Gelijktijdig zullen zij fondsen verzamelen voor een project dat lokale ondernemers in Ecuador ondersteunt. Eén van de deelnemende ondernemers is Guido Kestens, oprichter van Just Software.

Bedrijven kunnen hun solidariteit tonen en deze moedige actie steunen door (h)eerlijke eindejaarscadeau's voor hun medewerkers of relaties te bestellen. Bij elk pakket gaat 10 euro naar Trias, een ngo die lokale ondernemers ondersteunt om hun dromen waar te maken. Concreet zal dit geld geïnvesteerd worden in een verwerkingsfabriek van quinoa via de lokale organisatie Coprobich.

De pakketten zijn gevuld met lekkere Ecuadoriaanse producten zoals chocolade, thee, quinoa, koffie en sap. Ze kunnen tot donderdag 15 oktober 2015 hier besteld worden.
Vergeet zeker de actiecode 1115 niet te vermelden!

Het belooft een avontuurlijke wandeltocht te worden. Volg de deelnemers tijdens hun professionele voorbereiding en op hun tocht naar de hoogste top van Ecuador op http://www.triastrail.be/ en http://www.duodilbeek.be/triastrail/