KMO-Portefeuille
Goed nieuws! Optimize Group is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, een Vlaamse subsidiemaatregel voor KMO's die investeren in o.a. opleiding en advies. Dat betekent dat je ook bij Just Software onder bepaalde voorwaarden kan genieten van 30 of 40% subsidies* wanneer je inschrijft op één van onze opleidingen.* Belangrijk! Sinds 1 april 2016 werd het systeem van de KMO-portefeuille grondig gewijzigd. Je leest er alles over op www.kmo-portefeuille.be.

Nu nog meer opleidingen in ons aanbod!
Een onderneming is voortdurend onderhevig aan verandering: werknemers krijgen nieuwe functies of verlaten het bedrijf, andere (nieuwe) medewerkers nemen taken over. Er wordt veel tijd verloren en er worden (te) veel fouten gemaakt. Ken je het?

Daarom zal Just Software de komende dagen, weken, maanden haar aanbod (groeps)opleidingen grondig uitbreiden. Een uitgelezen kans om je kennis rond het gebruik van Dave en de verschillende modules op te frissen.

Bekijk hier het huidige aanbod groepsopleidingen.
Maar hou zeker ook onze website in de gaten of sluit u aan bij onze nieuwe Facebook- of LinkedIn pagina, zo kan u ons op de voet volgen.

Niet gevonden wat je zocht?
Contacteer ons voor meer info of een opleiding/advies op jouw maat.