Onze aanpak

Aanpak van Just Software

Het spreekt vanzelf dat de aanpak voor een installatie van een boekhoudpakket voor één gebruiker anders zal zijn dan het informatiseren van het volledige aankoop- en verkoopproces van een bedrijf met verschillende vestigingen en magazijnen. Daarom bieden wij onze diensten aan in samenspraak met u als klant en uiteraard in functie van de grootte van het project.

Resultaatgericht

Als KMO wenst u zo vlug mogelijk resultaat. Afhankelijk van de grootte van het project stellen we een stappenplan op en bekijken we samen hoe we zo snel en zo efficiënt mogelijk onze software kunnen implementeren.

Prijsbewust

Als KMO blijven ook wij prijsbewust. De werkuren van onze informatici moeten uiteraard doorgerekend worden, maar door de focus te leggen op het essentiële, doen we dit zo optimaal mogelijk.

Gezond verstand

Als KMO vinden wij dat het gezond verstand primeert. We laten ons niet meeslepen met tijdelijke modetrends maar proberen van elk nieuw idee de meerwaarde te achterhalen. Consultancy is een middel, geen doel. Bij Just Software vinden we, zeker in grotere projecten, consultancy een must om bepaalde problematieken uit te diepen, maar het blijft een middel om onze software beter te implementeren. Bij sommige bedrijven is het omgekeerd: het doel is daar het verkopen van consultancy en de software is daar enkel een middel om zo veel mogelijk consultancy te verkopen.