Bedrijfssoftware voor starters en kleine bedrijven

Dave starters

Budgetvriendelijk

Als starter of klein bedrijf profiteer je mee van de technologie van onze Dave ERP software en knowhow bestemd voor de grote bedrijven. En als jouw bedrijf groeit, zal ook jouw Dave bedrijfssoftware meegroeien.

Eén van de doelstellingen bij de ontwikkeling van Dave was nl. dat de ERP software geschikt zou zijn voor zowel de kleine als de grote KMO. Uiteraard zijn de behoeften anders en complexer bij een groot bedrijf dan bij een klein bedrijf.

Dave wordt daarom aangeboden in verschillende modules, rekening houdend met het aantal gebruikers. Hierdoor biedt Just Software voor starters en kleine bedrijven een budgetvriendelijke ERP oplossing.


Dave voor starters, nu 6 maanden gratis*

Ondernemerschap zit in de lift en wij zijn ervan overtuigd dat de juiste partner je bedrijf in een stroomversnelling brengt. Daarom geven wij nieuwe bedrijven, starters, graag een ware boost door ze GRATIS te laten starten met Dave bedrijfssoftware*.

>> Mis deze kans niet en meld je nu aan voor het Dave-starters programma!

* Installatie op 1 toestel, 6 maanden hosting en helpdeskondersteuning inbegrepen mits verplichte opleiding Dave intro (1/2 dag, betalend) om efficiënt gebruik te maken van het ERP-pakket DAVE.


Interessante startbundels voor kleine bedrijven

Maar ook voor startende ondernemingen en kleine KMO’s hebben we enkele heel interessante “Start” -aanbiedingen die later altijd uitgebreid kunnen worden met meer gebruikers of met meer functionaliteiten naar een volwaardig ERP-systeem.

 • Dave Start Accounting
  Volledige boekhouding met facturatie en elektronisch versturen van binnenlandse betaalopdrachten en inlezen van CODA-berichten. Voor één gebruiker.
  Prijs: 795 euro of 39 euro/maand.

 • Dave Start Order Administration
  Volledig orderbeheer met aankoopbeheer (prijsaanvragen, bestelvoorstellen, leveringen, consignaties en facturen), verkoopbeheer (offertes, bestellingen, leveringen, pickinglijsten, consignaties, facturen), aankoop- en verkoopstatistieken, artikelbeheer en voorraadbeheer. Voor één gebruiker.
  Prijs: 1.495 euro of 73 euro/maand.

 • Dave Start Kassa
  Deze versie omvat het volledige verkoop- en artikelbeheer van Dave Order Administration, uitgebreid met een speciale kassa-interface om snel kasverkopen te registreren, geschikt voor touch-screen, barcode-lezer en ticket-printer. Voorraadbeheer en aankoopbeheer zijn hier opties. Voor één gebruiker.
  Prijs: 995 euro of 49 euro/maand.

 • Dave Start Accounting + Order Administration
  Volledige boekhouding met elektronisch versturen van binnenlandse betaalopdrachten en inlezen van CODA-berichten.
  Volledig orderbeheer met aankoopbeheer (prijsaanvragen, bestelvoorstellen, leveringen, consignaties en facturen), verkoopbeheer (offertes, bestellingen, leveringen, pickinglijsten, consignaties, facturen), aankoop- en verkoopstatistieken, artikelbeheer en voorraadbeheer.
  Voor één gebruiker.
  Prijs: 2.195 euro of 107 euro/maand.

Lees meer...

Ontdek Dave tijdens een afspraak in uw of onze kantoren.
Contacteer ons
voor meer info of een vrijblijvende offerte.
Of probeer 30 dagen gratis onze Dave demo uit.

Op zoek naar bedrijfssoftware maar zie je door de bomen het bos niet meer?
Ontdek hier welke factoren belangrijk zijn tijdens de zoektocht naar geschikte bedrijfssoftware.

 

Gratis Dave ERP uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing Dave.

Persoonlijke demonstratie Dave

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware Dave. Onze Account Manager toont u alle mogelijkheden en functies van Dave.  Een afspraak is zo gemaakt!

Meer info nodig?

Contacteer ons!