Wat doen wij?

Wij ontwikkelen en leveren geïntegreerde softwareoplossingen voor het beheer van financiële en administratieve processen in de KMO. Onze aanpak is die van een KMO: resultaatgericht, prijsbewust en met gezond verstand. Consultancy is bij ons een middel, geen doel.

Naast de ontwikkeling van software biedt Just Software heel wat diensten aan om de overstap naar Dave probleemloos te laten verlopen:

Consultancy

Uw informaticaproject is pas geslaagd als de software doet wat u ervan verwacht. Dat betekent dat de software op de juiste manier geïmplementeerd moet worden. Daarvoor zorgt Just Software. U krijgt professioneel advies over de toepassing van software op maat van uw onderneming en uw bedrijfseigen processen. Onze consultants beschikken over vele jaren ervaring en een perfecte kennis van al onze toepassingen. Zij begeleiden u tijdens en ook na de implementatie.

 
Opstartbegeleiding ter plaatse

Soms zijn opleidingen niet voldoende en wenst men de eerste dagen van de opstart beroep te kunnen doen op onze technische mensen. Wij zorgen dan voor de opstartbegeleiding.

 
Migraties

Bij het overschakelen naar een nieuwe softwareoplossing mag men niet uit het oog verliezen dat er tijd moet voorzien worden om gegevens uit het oude systeem over te zetten naar het nieuwe. Ook in deze problematiek kunnen wij u bijstaan om dit op een vlotte manier te laten verlopen.

 
Health Check

Ook KMO’s kunnen voordeel halen uit het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Just Software zorgt voor een analyse van de knelpunten, het detecteren van verspillingen en het aanreiken van ideeën voor verbeteringen. Dit allemaal in functie van uw eigen strategische en operationele doelstellingen.

 
Opleidingen

Dave opleidingenHet succesvol implementeren van software valt of staat met een goede opleiding van de medewerkers. Afhankelijk van de gekozen software kan u zowel groepsopleidingen volgen in onze kantoren als opleidingen op maat in uw bedrijf.

 
Installaties ter plaatse

Indien gewenst komen onze technische mensen bij u langs voor de installatie van onze softwareoplossing Dave. Hierbij wordt het nodige gedaan zodat u kunt starten met het pakket.

 
Helpdesk

Met het ComfortPack kunt u tijdens de kantooruren onbeperkt beroep doen op onze telefonische helpdesk. U kan er terecht met vragen, voorstellen en het melden van problemen. U werkt ook altijd met de laatste versie van de bedrijfssoftware want u krijgt regelmatig nieuwe updates.

 
Maatwerk

Indien u heel specifieke wensen hebt, zorgen we voor een softwareoplossing op maat.

 


Gratis Dave ERP uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing Dave.

Werken bij Just Software

Solliciteer en versterk ons team!