Gratis infosessie 'Hoe kies je de juiste boekhoudsoftware voor jouw bedrijf'
Financiële administratie beheren is geen eenvoudige taak. Daarom is het belangrijk dat je een softwarepakket kiest dat goed werkt voor jouw bedrijf. Maar hoe maak je een goede keuze? Just Software informeert je graag op vrijdag 21 april 2017 tijdens de GRATIS online infosessie 'Hoe kies je de juiste boekhoudsoftware voor jouw bedrijf?'.

Wij hebben 5 tips op een rijtje gezet die je helpen bij het selecteren van de juiste boekhoudsoftware. Neem deel op vrijdag 21 april 2017 om 14u00 en ontdek samen met ons welke criteria voor jou belangrijk zijn. Onze GRATIS online infosessie duurt max. 30 minuten.

Om dit webinar van op afstand te volgen heb je enkel jouw computer en internetverbinding nodig. Gemakkelijk toch? Het aantal plaatsen is beperkt. Twijfel dus niet en schrijf je nu in!

Je kan niet deelnemen maar wilt wel meer informatie over hoe geschikte boekhoud-/ERP-software te kiezen? Raadpleeg dan onze checklist om op een objectieve manier een ERP-pakket te beoordelen

Of wens je graag zelf gratis een ERP-pakket te testen? Download de demo van Dave en probeer gedurende 30 dagen alle functionaliteiten van deze bedrijfssoftware uit.
 

Gratis Dave ERP uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing Dave.