Gratis infosessie 'Hoe geschikte ERP-software kiezen'
Bedrijfssoftware of ERP-software, het ene pakket is het andere niet. Maar welk ERP-pakket is dan juist geschikt voor jouw onderneming? Just Software informeert je graag op vrijdag 24 maart 2017 tijdens de GRATIS online infosessie 'Hoe kies je de geschikte ERP-software'.

Ontdek samen met ons welke tien criteria voor jou belangrijk zijn bij de keuze van een ERP-pakket. Volgende vragen worden alvast beantwoord:

- Waaraan dien je voldoende aandacht te besteden bij de aankoop van ERP-software? 
- Hoe snel kan de nieuwe software geïmplementeerd worden? 
- Hoeveel budget dien je te voorzien? 
- Wat te doen met jouw huidige data?
- Wat mag je niet vergeten bij de planning van de implementatie van de ERP-software?


Neem deel op vrijdag 24 maart 2017 om 14u00.
Onze GRATIS online infosessie duurt max. 30 minuten. Wij overlopen samen met jou deze en andere belangrijke afwegingscriteria bij de aankoop van ERP-software. 

Om dit webinar van op afstand te volgen heb je enkel jouw computer en internetverbinding nodig. Gemakkelijk toch? Het aantal plaatsen is beperkt. Twijfel dus niet en schrijf je nu in!


Je kan niet deelnemen maar wilt wel meer informatie over hoe geschikte ERP-software te kiezen? Raadpleeg dan onze checklist om op een objectieve manier een ERP-pakket te beoordelen

Of wens je graag zelf gratis een ERP-pakket te testen? Download de demo van Dave en probeer gedurende 30 dagen alle functionaliteiten van deze bedrijfssoftware uit.